Lutefisk LOINS

Denne lutefisken fra Bacalaofabrikken er laget av klippfisk LOINS som er fra den mest kjøttfulle delen av fisken.
Lutefisk laget av klippfisk gir et hvitere produkt enn lutefisk av tørket torsk. Lutefisk av klippfisk gir en annerledes og meget god smak pga forutgående salting.

Den er tilberedt og pakket med omhu for at forbruker skal få den perfekte råvare som basis for et vellykket lutefiskmåltid.

Vi anbefaler ca 6-700 gram per porsjon.

SERVERINGSTIPS 1:

Kok opp rikelig med vann, tilsett 1-3 ss salt pr liter vann. Legg Loinsen i vannet, og la den trekke i ca 30 minutt. (vannet må ikke koke når fisken ligger i)

SERVERINGSTIPS 2:

Legg fiskestykkene i en form, dryss litt salt over fiskestykkene, dekk med folie og stek i ovn ved 200 grader i ca 30-40 min (1,5 kg). 

 

Serveres med kokte mandelpoteter, erterstuing, stekt bacon i baconfett og sennepssaus. For andre og spennende oppskrifter se: www.godfisk.no

 

INGREDIENSER                               

Klippfisk av torsk, utvannet og lutet

Bein kan forekomme.

 

NÆRINGSINNHOLD

Pr. 100 gram:

Energi:                 205 kJ

Protein:                               12 g

Karbohydrater:                0 g

Fett:                      0,3 g

 

Bacalaofabrikken AS, Festøy, 6174 Barstadvik

Forbrukerkontakt:  tlf:  70 04 03 80, mail: post@bacalaofabrikken.no