12 porsjoner

Fakta

Nettovekt 4080g - Tilsett poteter og olivenolje og få 6 kg ferdig bacalao

Antall Fpak i Dpak: 3 F-PAK 

Antall Dpak pr pall: 30 D-PAK

Oppbevaring: Dypfryst ved -18°C eller kaldere. Opptint vare må ikke fryses på nytt. Kan oppbevares 2 døgn i kjøleskap etter tining og ytterligere 2 døgn i kjølerom etter tilberedning.

Tining

Start tiningen dagen før tilberedning (beregn 18 timer i romtemperatur).

Kan også tines i varmeskap eller mikrobølgeovn hvis retten skal tilberedes samme dag.

Anbefalt tilberedning 

- 1,7 kg ferdigkokte poteter blandes lagvis med innholdeti esken (3 lag).

- Hell 2,5 dl olivenolje over blandingen.

-Baking i ovn ved 200°C til fiskestykkene er gjennomstekt (40-60 min).

- La retten hvile i 20-30 min. og vend forsiktig før servering

Serveringstips

Uten poteter: La basis og olje bakes til fiskestykkene er gjennomstekt.

Server kokte poteter som tilbehør.

Egne smakstilsettninger: Hvitløk, oliven, soltørkede tomater, gulrot og

evt mer chilli (Piri-Piri el, Cayene).

Anbefalt tilbehør: Loff, baguetter eller flattbrød.