Bacalao de Pedro

Bacalao de Pedro fra Bacalaofabrikken er velsmakende, sunn og sosial mat. Du tilsetter oilvenolje og poteter og koker råvarene sammen. Server Bacalao de Pedro til familien, til vennefesten eller til deg selv!

 

En ekte matopplevelse

Bacalao de Pedro inneholder de viktigste råvarene for en god matopplevelse. Den velprøvde sammensetningen av råvarer gir en fin balanse mellom smak, konsistens og farge. Med Bacalao de Pedro slipper du utvanning og rensing av klippfisk. Du tilsetter kun poteter og olje og tilbereder bacalao etter anvisningen på esken. Ønsker du å gi bacalaoen ditt eget særpreg, kan du tilsette ingredienser som f.eks. soltørkede tomater, oliven eller hvitløk.

Bacalao de Pedro er enkel å tilberede, krever lite planlegging og få innkjøp. Bacalao de Pedro er velegnet festmat til en rekke anledninger, og er et sikkert valg når du vil nyte et sunt og godt måltid hjemme, på hytta eller i båten.

Gled deg til en ekte matopplevelse!

 

Tradisjonsrik rett

Bacalao de Pedro er basert på Bacalao a la Vizcaina som har sin opprinnelse fra Baskerland og Rioja i Nord-Spania. Denne tradisjonsrike retten ble introdusert på Mørekysten av spanske eller baskiske fiskeoppkjøpere rundt 1830.